JM does not take responsibility for the translation

Brukervilkår og cookies

Brukervilkår for nettstedet www.jme.no - JM Entreprenør AS
Hovedkontor: Lørenskog i Akershus
Organisasjonsnummer: 920 379 559


Materialet på dette nettstedet ("siden") tilbys av JM Entreprenør AS, ("JME") som en service til sine kunder og skal benyttes bare til informasjonsformål. Enkeltvis får kopier lastes ned under de vilkår som beskrives nedenfor. Ved å laste ned materiale fra dette nettstedet aksepterer du vilkårene nedenfor. Om du ikke aksepterer vilkårene, skal du ikke benytte siden eller laste ned materiale fra nettstedet.

Teknisk hjelp for nettstedet

For å benytte JMEs nettsted trenger du nye versjoner av de vanligste nettleserne. Vi anbefaler disse:

  • Internet Explorer 10.0 og 11.0
  • Chrome 35.0 og senere
  • Safari 8536.25 og 536.30.1
  • Firefox 28.0

For deg som bruker internet explorer 8

Funksjonaliteten er ikke optimalisert for Internet Explorer 8. Vi anbefaler at du oppgraderer til en nyere versjon eller benytter en av de ovennevnte nettlesere istedenfor.

For å kunne benytte alle funksjoner på vårt nettsted må du ha stilt inn din nettleser slik at den aksepterer javascript.  Vi tester kontinuerlig nye nettlesere og versjoner, men det kan ta noe tid før en ny nettleser eller versjon fungerer fullt ut på vårt nettsted.


Behandling av personopplysninger

Personopplysninger inklusive data slik som navn og adresser du gir til JME kommer til bli behandlet både manuelt og av datamaskiner.

De personopplysninger som du gir oss behandles med formålet å kunne gi deg den informasjon og de tjenester som du har bedt om, i markedsføringsformål samt for oppfølging av salg/produktutvikling.

JME kan komme til å utlevere ditt navn, e-postadresse og/eller postadresse til en tredjepart, for eksempel til distributører av våre produkter, for å kunne oppfylle ditt ønske. Disse vil på våre vegne sende deg den informasjon eller de produkter som du har vist interesse for. Innleverte data kan overflyttes til forretningspartner, både innenlands og utenlands. I følge Personopplysningsloven har du rett å få tilgang til, samt muligheten for å kunne rette dine personopplysninger. JME kommer at respektere denne rettighet så langt det er mulig for å kunne oppfylle sine juridiske forpliktelser.

Dette nettsted inneholder lenker til andre websider. Vi er ikke ansvarlig for innholdet på disse websidene og ikke heller for deres behandling av personopplysninger.

Informasjonskapsler - Cookies

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies). Disse informasjonskapslene brukes til ulike funksjoner som bestilling av informasjonsmateriell, språkvalg og innsamling av informasjon for å forstå hvordan du bruker sidene for å hjelpe JME å forbedre nettstedet. Som besøkende på nettstedet, samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler ved at nettleseren er satt til å tillate at informasjonskapsler blir mottatt. Hvis du ikke aksepterer cookies, kan du deaktivere informasjonskapsler i nettleserens sikkerhetsinnstillinger. Dette betyr imidlertid at funksjonaliteten til siden, kan være noe begrenset. Les mer om cookies på jme.no

Varemerkeinformasjon

Alle navn, logoer og varemerker tilhører JME, deres morselskap, relaterte selskap, lisensgivere eller joint venture-selskap.

JMEs varemerke og varemerkesnavn får bare benyttes i samsvar med hva som angis i disse vilkår eller med i forveien skriftlig tillatelse gitt av JME. All benyttelse av JM ABs varemerke i annonsering og markedsføring av JMEs produkter krever formell tillatelse.