JM does not take responsibility for the translation

Kvartal 24, Lillestrøm

Lillestrøm, Skedsmo, Akershus

For Plantax AS har STØ Entreprenør ferdigstilt Kvartal 24 i Lillestrøm.

Hovedbygget
Kvartal 24 i Solheimsgata 21 består av to bygg hvor hovedbygget er kontorlokaler på 13.800 m² samt en parkeringskjeller på ca. 2.400 m². Fordelt over de 7 etasjene så er det cellekontorer, kontorlandskap, undervisningslokaler, bibliotek og  storkjøkken med kantine i 1.etg. Det er også felles innendørs sykkelparkering og dusj- og garderobeanlegg. Bygget har et høyt sikkerhetsnivå med betjent resepsjon.
Hovedbygget ble overlevert til byggherren Plantax AS 1.april og leietaker Kriminalomsorgsdirektoratet (KDI) og Kriminalomsorgens utdanningssenter (KRUS) overtok sine lokaler fredag 24. april.
Ved KRUS utdannes det fengselsbetjenter og verksbetjenter, samt at de tilbyr en rekke etter- og videreutdanningskurs for kriminalomsorgens tilsatte.

Tilbygg
Ikke lenge etter byggestart i Solheimsgata fikk vi bestilling på et tilbygg som skulle være i tilknytning til hovedbygget. Det er et to etasjers bygg som består av et auditorium, treningsrom, gymsal og øvingsfengsel. Dette ble ferdigstilt i juni og byggherren overleverte til leietaker 17. august.


STØ Entreprenør AS

Se flere referanseprosjekter