JM does not take responsibility for the translation

Storgata 14-18, Oslo

sentrum, Oslo

I Storgata har vi for Stormgård AS bygget et nytt moderne bygg for forretninger og kontorer.

Det kombinerte nærings- og kontorbygget på hjørnet av Storgata og Nygata er oppført med åtte etasjer over bakkenivå og to under. Totalt er prosjektet på i overkant av 14.000 kvadratmeter, og rommer 4 ulike leietakere. Riksrevisjonen er den største, og opptar alle kontoretasjer fra 3.etg og oppover, samt inngangsparti/resepsjon i 1.etg. Gresvig, med sin G-Sport-butikk, er største leietaker av næringsetasjene, mens Festmagasinet Standard og Burger King har to mindre leieforhold.

Prosjektet var et ledd i oppgraderingen av Storgata, og har bidratt til å gi nærområdet et vesentlig løft. Det ble valgt energigunstige løsninger og ble bygget etter øverste energiklasse. Glassfasaden ble valgt for å gi et flott estetisk uttrykk, og det er valgt gjennomgående høy kvalitet på innredningen.

Til tross for svært hektisk fremdrift, dro alle involverte prosjektet i havn og det var klart for offisiell åpning hvor Olav Thon selv klippet snoren den 15. september 2016.

BREEAM-sertifisering
Storgata 14-18 var det første prosjektet STØ Entreprenør har hatt i tilknytning til BREEAM-sertifisering. Det ble valgt å legge seg på sertifiseringsnivå «Very Good», noe som tilsvarer i overkant av TEK10-standard. Ved hjelp av samtlige i prosjektet, alle med ulik erfaring fra en slik miljøsertifisering, ble prosjektet i 2017 godkjent til valgt nivå;
BREEAM NOR ver.1.1 2012 Very Good.

 


STØ Entreprenør AS

Se flere referanseprosjekter